Julia Frisk

" Det absolut bästa är att få vara en del av andras utveckling och se dem växa i sin roll som rådgivare. " 

Julia Frisk började sin resa för ungefär ett år sedan på If. Med en gedigen erfarenhet från ledarskap, engagemang för den enskilda individens utveckling och mycket pepp och skratt tar hon sig an rollen som teamledare på vårt Företagscenter. När inte coaching står på agendan tar hon gärna en vända i skogen och ser till sina smultronställen med kantareller.

Hej Julia!  När började din resa på If?

- Jag började min resa för ett år sedan som teamledare på Företagscenter i Sundsvall. I min roll har jag ansvar för 12 rådgivare som jobbar mot små och medelstora företag. Innan jag började min resa på If har jag hunnit testa på lite olika yrken men kommer senast från en roll som teamledare på en bank. 

Vad kan man förvänta sig av dig som teamledare?

- En stor del av min roll är att tillsammans med alla kollegor bibehålla och fortsätta bygga en inspirerande och härlig miljö där kundens behov står i fokus.  Jag arbetar aktivt med att coacha och utveckla mina medarbetare men också säkerställa att varje medarbetare har rätt förutsättningar för att nå sina och teamets uppsatta mål. Ärlighet, öppenhet och mycket pepp kombinerat med en hel del skratt är något som man kan förvänta sig av mig som ledare.

Vad är det bästa med att jobba som teamledare?

- Det absolut bästa är att få vara en del av andras utveckling och se dem växa i sin roll som rådgivare. Men jag måste också få säga när vi som team lyckas tillsammans, oavsett om det handlar om ett mål vi satt upp eller ett klurigt ärende vi löser med hjälp av varandra.

Vilket är ditt stoltaste If-ögonblick?

- Oj, vilken svår fråga. Trots att jag jobbat en relativt kort tid så har jag hunnit samla på mig en hel drös stolta If-ögonblick. En sak som gjorde mig stolt och varm i hjärtat från dag 1 och har fortsatt göra mig lika stolt sedan dess är hur man blir bemött när man börjar på If, med öppna armar, nyfikenhet och ett varmt leende från alla man möter.

Om man funderar på att söka till If, vad är ditt bästa tips?

- Fundera inte, skicka in din ansökan. Du kommer inte ångra dig!