Vi skapar Sundsvalls bästa arbetsplats, vill du vara med?

If är ett företag där möjligheterna är stora och arbetsuppgifterna många samt varierande. Hos oss kommer du bli en del av något större, oavsett vilken yrkestitel du har.

Bli vår kollega

Vi är mycket mer än skickliga försäkringsrådgivare! Vi är förverkligare av drömmar, framgångssagor och skapare av möjligheter. 

Tillsammans banar vi väg för nya möjligheter. Vi ger människor självförtroende att driva företag, köpa hus och förverkliga sina drömmar. Hos oss finns en djupare mening bakom varje råd vi ger, varje val vi gör och varje ny lösning vi skapar – att ge människor den trygghet de behöver för att forma sin framtid.

Hos oss möts hjärta och hjärna. I en kultur där förtroende sitter i ryggraden och vår nyfikenhet driver oss framåt, lägger vi själ och hjärta i allt vi gör. Vi utmanar oss själva och varandra för att växa. Både som individer och tillsammans.

För att kunna prestera på topp när det gäller ser vi till att ha roligt längs vägen. Lagandan är stark, det visar inte minst våra medarbetarundersökningar. Här håller vi också en bra balans mellan arbetsliv och privatliv, genom livets alla faser.

Välkommen att bli en del av oss på If Sundsvall!

Våra anställda säger det bäst!

Vårt kontor i Sundsvall är centralt beläget. Vi sitter i en avslappnande och öppen kontorsmiljö där vi får vara nära kollegor och kan inspireras av varandra. Med olika ursprung, bakgrund, drivkrafter och drömmar bidrar vi alla till en inkluderande och kreativ arbetsplats.

Ebba Persson

" Det absolut bästa med mitt jobb är att jag varje dag får möjlighet  att skapa en trygghet för mina kunder! " 

Sofia Bodén

" Det är otroligt viktigt för mig att mina medarbetare mår bra för jag tror att en stark prestation föds från det. " 

Robert Östlund

 * If är en trygg arbetsplats med en trygg arbetsmiljö och med många olika möjligheter till utveckling. " 

Nilofar Sayadirad

” Det bästa med att jobba som försäkringsrådgivare är att du får en stor möjlighet till att påverka människors framtid och att det finns ett syfte bakom ditt arbete. ”

Damir Ohranovic

" Ingen dag är den andra lik och att det är så pass dynamiskt är väldigt stimulerande och gör att man utvecklas otroligt mycket som människa." 

Marika Caserta 

" Att få möjligheten att få följa med på så många individuella resor, utmana och se andra växa men också utmana mig själv är det bästa med mitt jobb. ”

Julia Frisk 

" En stor del av min roll är att tillsammans med alla kollegor bibehålla och fortsätta bygga en inspirerande och härlig miljö där kundens behov står i fokus.  "

Välkommen att bli en del av oss!