Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Snö på biltaket kan bli både farligt och dyrt

  Under vintern då det snöar mycket snö är det tyvärr många som inte sopar rent bilen innan de ger sig ut i trafiken. Här får du veta vad det kan innebära, samt vad det är viktigt att tänka på när du ska ut i trafiken under vinterhalvåret. 

  2021 / 02 / 01
 2. Skadeförebyggande

  Så tar du hand om hästen på vintern

  När vintern kommer finns det några saker som är bra att tänka på för att din häst ska må bra. Som att se till att den får vatten, undviker att halka och att den syns i mörkret.

  2019 / 12 / 10
 3. Försäkring för skidresan

  Vi hoppas såklart att du får en härlig skidsemester utan skador. Om det trots allt händer något är det bra att ha rätt försäkringar. Här får du koll på vilka försäkringar du behöver på skidresan.

  2019 / 01 / 17
 4. Tips & råd

  Försäkrad på sportlovet

  Sportlovet är för många en vecka med aktiviteter och resor. I år kanske det blir fokus på skidåkning utför och på längden, härliga dagar på isen eller andra uteaktiviteter. Med rätt försäkring kan du koppla av och njuta av ledigheten.

  2018 / 01 / 15
 5. Tips & råd

  Skidresa med bil

  Många väljer att ta bilen till fjällen och tungt lastade bilar som trängs på snirkliga fjällvägar är en hög risk för olyckor. Här får du tips för en säkrare bilresa till fjällen.

  2016 / 11 / 04