Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Klarade rören köldknäppen?

  Denna vinter blev det ovanligt kallt ovanligt tidigt. Om vattenrören frusit och spruckit är risken stor att du får vattenskada i fritidshuset när temperaturen stiger och det börjar töa.  

  2021-12-10
 2. Tips & råd

  Snö på biltaket

  När det snöar är det viktigt att sopa bilen innan du ger dig ut i trafiken. Snö på biltaket kan rasa ned och leda till olyckor. Om du kör med snö på taket kan du även bli stoppad av polisen och få böter.

 3. Skadeförebyggande

  Så tar du hand om hästen på vintern

  När vintern kommer finns det några saker som är bra att tänka på för att din häst ska må bra. Som att se till att den får vatten, undviker att halka och att den syns i mörkret.

  2019-12-10
 4. Försäkring för skidresan

  Vi hoppas såklart att du får en härlig skidsemester utan skador. Om det trots allt händer något är det bra att ha rätt försäkringar. Här får du koll på vilka försäkringar du behöver på skidresan.

  2019-01-17
 5. Tips & råd

  Försäkrad på sportlovet

  Sportlovet börjar vecka 7 med bland annat Göteborg och avslutas vecka 11 då Jokkmokk har lov. Under sportlovet har många barn och ungdomar olika aktiviteter. En del är fysiska, andra mer stillsamma. En sak som är bra att kolla upp är om skolans försäkring gäller även under sportlovet. Om den inte gör det bör du teckna en barnförsäkring.

  2018-01-15