Young Talents

Bli morgondagens IT-stjärna

Om rollen...

Som Young talent har du möjlighet att ansöka till Ifs  årliga nordiska .NET trainee-program, ett sex månaders program som erbjuder en bra start på karriären inom If. Vi har även flertal andra tjänster att ansöka via vår karriärsida. Vidare erbjuder vi er studenter både sommarjobb och examensarbete på masternivå. 

Vi som jobbar är...

Vi som antagits som Young talents är ofta nyutexaminerade eller har upp till tre års arbetslivserfarenhet efter att ha tagit en akademisk examen. Vi har ofta utbildning inom IT eller ekonomi med ett starkt intresse för digital utveckling och digitala tjänster.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur det är att jobba på If och se vilka lediga roller vi har just nu. Kanske hittar du något får dig att vilja ta nästa steg i karriären.

Se alla lediga jobb
Young Professionals

Möjligheterna är...

Som Young talent får du en unik förståelse för If som du kan använda till att avancera inom andra roller inom If beroende på ditt intresse och din profil. Du kan specialisera dig inom ett område eller gå vidare som exempelvis business developer, lead developer, projektledare eller arkitekt.

Profilen vi söker är...

Som Young talent är du nyfiken med ett starkt driv och nya idéer. Du gillar att ställas inför och ta dig an nya utmaningar men räds inte för att kavla upp ärmarna. Du har ett intresse för att förstå och vill lära dig hur If fungerar.