Young Talents

Bli morgondagens IT-stjärna

Om rollen...

Som Young talent kommer du in i If och får möjlighet att pröva på olika yrkesroller inom IT såsom business analyst, utvecklare eller testare. Du får möjlighet att bidra inom olika delar av IT-organisationen och stötta i genomförandet av några av våra större förändringsresor.

Vi som jobbar är...

Vi som antagits som Young talents är ofta nyutexaminerade eller har upp till 3 års arbetslivserfarenhet efter att ha tagit en akademisk examen. Vi har ofta utbildning inom IT eller ekonomi med ett starkt intresse för digital utveckling och digitala tjänster.

Möjligheterna är...

Som Young talent får du en unik förståelse för If som du kan använda till att avancera inom andra roller inom If beroende på ditt intresse och din profil. Du kan specialisera dig inom ett område eller gå vidare som exempelvis business developer, lead developer, projektledare eller arkitekt.

Profilen vi söker är...

Som Young talent är du nyfiken med ett starkt driv och nya idéer. Du gillar att ställas inför och ta dig an nya utmaningar men räds inte för att kavla upp ärmarna. Du har ett intresse för att förstå och vill lära dig hur If fungerar.