Utvecklare

Länken mellan teknik och människa

Om rollen...

På If satsar vi på teknik och ser detta som en förutsättning för att fortsätta vår resa mot att bli mer digitala och leverera den bästa upplevelsen till våra kunder. Som utvecklare har du en viktig roll att tillsammans med ditt team bygga och underhålla applikationer som gör det möjligt för våra kunder att köpa försäkringar och hantera skador på ett effektivt sätt, med hög kvalitet oavsett när på dygnet.

Vi som jobbar är...

Vi som arbetar på IT har varierad bakgrund, vissa har eftergymnasial utbildning inom data och systemvetenskap och andra har etablerat intresset för teknik och programmering innan de kunde gå. 

Vill du veta mer?

Läs mer om hur det är att jobba på If och se vilka lediga roller vi har just nu. Kanske hittar du något får dig att vilja ta nästa steg i karriären.

Se alla lediga jobb
Fler roller inom IT

Det som förenar oss är vårt brinnande intresse för teknik och hur det kan driva vår verksamhet framåt. På If är IT inte en traditionell supportfunktion, det är vi som driver vår affär framåt i en tid då användare förväntar sig tillgänglighet, valbarhet och sömlösa upplevelser.

Möjligheterna är...

Som utvecklare är möjligheterna oändliga, vi arbetar mestadels med plattformar och applikationer inom .NET där varje team är ansvariga för sin process och leverans. Vi distribuerar majoriteten av våra projekt i moderna molnlösningar där teamen äger hela applikationens livscykel med stora möjligheter till att automatisera processer. 

Profilen vi söker är...

Du behöver såklart en teknisk bakgrund med erfarenhet av programmering och ett intresse för att arbeta i tvärfunktionella självorganiserade team. Du är ambitiös och nyfiken och lägger stor vikt vid kvalitet och ansvar i ditt arbete. Vi strävar mot att sprida kunskap och erfarenheter mellan våra team så en öppenhet för transparens och samarbete mellan teamen är viktigt. På If värdesätter vi att laborera med nya tekniker och arbetssätt för att hitta nya sätt att förbättra kundupplevelser och utmana vårt arbete.