Skadetekniker

Med uppdrag att kvalitetssäkra reparationer

Om rollen...

Som skadetekniker arbetar du med att bedöma kostnader för reparation när det inträffat en skada på någon av våra kunders motorfordon. Det kan vara personbilar, lastbilar, skotrar, motorcyklar, husvagnar eller andra typer av fordon som varit med i en krock, blivit repad eller på annat sätt skadad. Vi jobbar nära våra avtalsverkstäder och gör upp överenskommelser och skriver avtal med dessa.

Vi som jobbar är...

Vi som jobbar har nästan alla en bakgrund från skadeverkstad/serviceverkstad, vilket innebär att vi har erfarenhet från att själva ha arbetat med reparationer. Vissa har utöver verkstadserfarenheten också arbetat i kundmottagning. Vi kan också ha erfarenhet från förhandling och olika typer av inköpsarbete.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur det är att jobba på If och se vilka lediga roller vi har just nu. Kanske hittar du något får dig att vilja ta nästa steg i karriären.

Se alla lediga jobb
Fler roller som fokuserar på att hjälpa våra kunder

Möjligheterna är...

Våra skadetekniker och inköpare kvalitetssäkrar att reparationer utförs av verkstäder med kompetens, med effektivitet och till rätt pris. Det innebär att vi kombinerar vår specialisering på motorfordon med förmåga att skapa nära och starka relationer med de samarbetspartners och verkstäder vi har avtal med. Du får möjligheten att jobba med allt från mindre lokala verkstäder till rikstäckande koncerner med miljardomsättning. Du kan också bli specialist inom olika områden t ex specialist på visst bilmärke eller specialist inom processutveckling. 

Profilen vi söker är...

Vi söker dig med intresse för motorfordon av alla slag. Du trivs bra med ett självständigt arbete och gillar att skapa goda relationer. Du behöver vara lösningsorienterad men också bestämd och inte backa för att ta en diskussion om det krävs. Du tycker om ständiga förbättringar och att vara med och driva utveckling framåt.