Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Byta bilförsäkring

  Funderar du på att byta försäkringsbolag för din bilförsäkring? Här kan du läsa om vad du behöver tänka på inför ett byte och hur du gör ändringar i din nuvarande försäkring hos oss.

  2022-01-03
  kvinna i bil vinter
 2. Tips & råd

  Ingen snö på biltaket

  När det snöar är det viktigt att sopa bilen innan du ger dig ut i trafiken. Snö på biltaket kan rasa ned och leda till olyckor. Om du kör med snö på taket kan du även bli stoppad av polisen och få böter.

  Man sopar bort snö från bilen
 3. Tips & råd

  Räckvidd - så långt kör du med elbil

  Hur långt du kan köra på en laddning beror såklart på bilmodell och vilken elteknik din bil drivs med. För renodlade elbilar kan du köra ca 30 mil på en laddning, men om du har en bil med hybridteknik är det andra faktorer som spelar in.

  2020-11-12
  Pappa och dotter i bil
 4. Tips & råd

  Att ladda en elbil

  Det blir allt vanligare att köra laddhybrid och elbil, och behovet av laddningsplatser ökar. Här har vi samlat fakta som kan hjälpa dig att ladda din elbil, både säkert och kostnadseffektivt. 

  2020-11-09
  Kvinna laddar elbil
 5. Tips & råd

  Tips vid leasing av bil

  Det är i dag inte längre självklart att man måste köpa en bil för att ha tillgång till en. Om du behöver bil ofta i vardagen och vill ha en ny bil var tredje år så kan leasing vara en bra lösning.

  2020-04-15
  Familj i en bil