Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Snö på biltaket kan bli både farligt och dyrt

  Under vintern då det snöar mycket snö är det tyvärr många som inte sopar rent bilen innan de ger sig ut i trafiken. Här får du veta vad det kan innebära, samt vad det är viktigt att tänka på när du ska ut i trafiken under vinterhalvåret. 

  2021 / 02 / 01
 2. Tips & råd

  Räckvidd - så långt kör du med elbil

  Hur långt du kan köra på en laddning beror såklart på bilmodell och vilken elteknik din bil drivs med. För renodlade elbilar kan du köra ca 30 mil på en laddning, men om du har en bil med hybridteknik är det andra faktorer som spelar in.

  2020 / 11 / 12
 3. Tips & råd

  Olika typer av batteribilar

  På miljöbilsmarknaden förekommer idag olika varianter av elbilar. Tekniken bakom skiljer sig åt, men gemensamt för de olika varianterna är att de helt eller till viss del kan drivas med energi som lagrats i ett batteri.

  2020 / 11 / 12
 4. Tips & råd

  Att ladda en elbil

  I takt med att det blir allt vanligare att köra laddhybrid- och elbil så ökar även behovet av laddningsplatser. Vad är egentligen bäst och billigast - att ladda bilen utanför din  bostad eller på laddstation i parkeringshus eller längs vägen? Här har vi samlat fakta som kan hjälpa dig att ladda din elbil säkert och kostnadseffektivt. 

  2020 / 11 / 09
 5. Tips & råd

  Leasing av bil

  Det är i dag inte längre självklart att man måste köpa en bil för att ha tillgång till en. Om du kör mycket och vill ha en ny bil var tredje år så kan leasing vara en bra lösning.

  2020 / 04 / 15