Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Snö på biltaket kan bli både farligt och dyrt

  Under vintern då det snöar mycket snö är det tyvärr många som inte sopar rent bilen innan de ger sig ut i trafiken. Här får du veta vad det kan innebära, samt vad det är viktigt att tänka på när du ska ut i trafiken under vinterhalvåret. 

  2021 / 02 / 01
 2. Skadeförebyggande

  Stenskott

  Vårvinter är högsäsong för stenskott. På torrt, grusigt underlag, när de flesta fortfarande har vinterdäcken på, är det lätt att småsten fastnar och skjuts iväg från däcken. Följden blir glasskada på framrutor och lyktor.

  2019 / 12 / 02
 3. Tips & råd

  Däckbyte

  Vilka datum är det som gäller för däckbyte nu igen? Vi tipsar om vad du kan tänka på inför däckbytet och påminner om vilka lagar, datum och regler som gäller. 

  2019 / 05 / 17
 4. Tips & råd

  Husbilssemester

  Att resa med husbil är ett bra sätt att få se och uppleva mycket, det ger även stora möjligheter till att resa lite oplanerat. Det finns dock några saker du behöver tar reda på innan ni reser.​ ​​​

  2019 / 04 / 11
 5. Tips & råd

  Däckets lufttryck och mönsterdjup

  Med gamla däck och dåligt mönsterdjup ökar risken för vattenplaning och dåligt grepp på halt underlag. Ta för vana att kolla både mönsterdjupet och lufttrycket i däcken ofta, gärna en gång i månaden. 

  2017 / 08 / 07