Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Björn och Heidi

  Vi är glada och stolta att Björn Ferry och Heidi Andersson har valt att samarbeta med oss. De två framgångsrika före detta elitidrottarna är numera ”planetskötare” med siktet inställt på att bli fossilfria 2025. Här kan du följa deras road trip med elbil genom Sverige och se vem som vinner den rafflande tävlingen längs vägen.

  2021-06-24
 2. Tips & råd

  Räckvidd - så långt kör du med elbil

  Hur långt du kan köra på en laddning beror såklart på bilmodell och vilken elteknik din bil drivs med. För renodlade elbilar kan du köra ca 30 mil på en laddning, men om du har en bil med hybridteknik är det andra faktorer som spelar in.

  2020-11-12
 3. Tips & råd

  Köpa elbil

  Passar en elbil ditt körmönster? Det bör vara avgörande när du väljer vilken typ av batteribil du ska köpa. Här kan du läsa mer om de olika batteribilarna som finns och vilka egenskaper de har, innan du gör valet vilken elbil som passar dig. 

  2020-11-12
 4. Tips & råd

  Att ladda en elbil

  I takt med att det blir allt vanligare att köra laddhybrid- och elbil så ökar även behovet av laddningsplatser. Vad är egentligen bäst och billigast - att ladda bilen utanför din  bostad eller på laddstation i parkeringshus eller längs vägen? Här har vi samlat fakta som kan hjälpa dig att ladda din elbil säkert och kostnadseffektivt. 

  2020-11-09