Summer internship - If

Kickstarta din karriär tillsammans med oss!

Ifs summer internships

Som summer intern på If får du möjligheten att ta del av det vardagliga arbetet och bredda ditt nätverk. I ett team med andra summer interns kommer du att få driva spännande projekt och utföra utvecklande arbetsuppgifter. Denna möjlighet ger dig chansen att upptäcka vilken framtida roll och ansvarsområden som passar dig. Detta kan vara början på din fortsatta resa inom If.

Till sommaren 2023 har vi spännande öppningar på våra avdelningar inom Legal, Produkt & Pris, IT, Claims och CC. Beroende på ditt studieområde och önskemål kan du välja ett jobb som är intressant för dig. Nedan kan du läsa mer om de olika avdelningarna och vilka kvalifikationer som krävs.

"Som summer intern på If blev jag direkt en viktig och naturlig del av gruppen. Analytikerna jag jobbade tillsammans med är alla drivna och vassa, där de flesta har en bakgrund inom matematik eller fysik. Under sommaren fick jag bland annat prissätta en försäkringsprodukt för bostadshus. Den används än idag – så som summer intern på If får du verkligen chansen att lämna ditt avtryck."