Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Så fungerar arbetsgivares arbetsmiljöansvar

  En undersökning som If genomfört visar att många företagare är oroliga för att själva bli sjuka och tvingas sjukskriva sig. I alla företag, men kanske allrahelst i mindre företag, är personalen en mycket värdefull resurs. Det kan vara svårt att veta hur man som arbetsgivare ska ta sitt arbetsmiljöansvar och bidra till en hälsosam arbetsplats.

  2022-12-09
  Arbetsledare och anställd.
 2. Tips och råd för en bättre sömn

  Är du en av de miljontals svenskar som drabbats av sömnproblem? Det finns få saker som påverkar vårt dagliga välmående och vår hälsa så mycket som sömnen. Inte minst i dessa tider när många oroar sig över elpriser, ekonomi och oroligheterna i världen.

  2022-12-09
  Kvinna dricker te i sängen
 3. Ett hälsosamt arbetsliv

  Arbetsgivare har ett långtgående ansvar för att förhindra ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen. Det är viktigt som ledare att ha kunskap om att leda, planera och kontrollera verksamheten så att risken för ohälsa och olycksfall minimeras.

  2022-08-31
  Arbetsledare möter medarbetare
 4. Hälsa och välbefinnande

  Vi på If vill öka kunskapen om vad som främjar hälsa och skapar drivkraft att förändra en eller flera levnadsvanor. Här kommer några råd som kan främja hälsan och ett hälsosamt liv. 

  2022-08-31
 5. Ersättning från det offentliga skyddsnätet

  En längre sjukskrivning på grund av sjukdom eller skada innebär lidande och drabbar även anhöriga, men den kan också bli mycket påfrestande för privatekonomin.

  2022-08-31
  Sjukskriven man söker ersättning