Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. If ansluter till Science Based Target initiative

  – Vi anser att alla måste bidra till att uppfylla Parisavtalet. Därför har vi höjt våra ambitioner och engagerat oss i SBTi-initiativet, säger Morten Thorsud, koncernchef för If Skadeförsäkring.

  2021 / 10 / 27
 2. Hållbarhet i If – en bredare bolagsöversyn

  Varje dag jobbar vi för att förbättra och vidareutveckla vårt hållbarhetsarbete. Ju mer vi lär oss, desto mer utvidgar vi arbetet

  2021 / 08 / 27
 3. Ifs råd till husägare minskar klimatpåverkan

  Att undersöka och underhålla sin fastighet minskar risken att drabbas av vattenskador, brandskador och andra skador. Att minska på skadorna och deras omfattning är inte bara bra ur ett ekonomiskt perspektiv utan innebär även minskad klimatpåverkan.

  2021 / 03 / 23
 4. Norges små kommuner förbättrar sitt klimatanpassningsarbete

  Trots att de största kommunerna presterar bäst är det de små kommunerna som visar på de största förbättringarna i klimatanpassningsarbetet sen 2019. Men trots det har mer än var tredje kommun som kartlagts knappt inlett arbetet med den mycket viktiga uppgiften, säger Ivar Martinsen, senior rådgivare på If.

  2021 / 03 / 23
 5. Samarbeten med våra leverantörer 

  Hantering av skadeärenden handlar inte längre bara om att säkerställa ett gott hantverk, utan även om att minska på materialanvändning, minimera transporter, återanvända reservdelar, återvinna avfall och mycket mer. Under 2020 granskade och uppdaterade If miljökraven hos våra entreprenörer som utför fastighetsreparationer.

  2021 / 03 / 23