Snabbare väg tillbaka till jobbet

Livet är oförutsägbart och något skydd för olyckor och sjukdomar finns inte.

Med vår sjukvårdsförsäkring får du och dina medarbetare en större trygghet och snabbare vård.

Ett litet företag är mer sårbart vid sjukdom än ett större företag. Något som i sin tur innebär att väntetiderna i den offentliga vården blir mer kännbara för en småföretagare. Med vår sjukvårdsförsäkring får både ägare och medarbetare vård betydligt snabbare. Oavsett om det handlar om medicinska besvär, belastningsskador eller psykisk ohälsa. 

- När man slipper vänta behöver man inte bli så sjuk. Man kan helt enkelt mota Olle i grind på ett annat sätt, säger Carin Gyris chef på Ifs vårdplanering.

Vår sjukvårdsförsäkring ger garanterad behandling inom 14 dagar och du får alltid träffa en specialist direkt. En läkare som är expert på den sjukdom eller de besvär man har. Förkortade väntetider och snabb behandling är de positiva effekterna med en sjukvårdsförsäkring. Men de kunder som Carin Gyris möter i sitt jobb lyfter även fram en annan sak.

- Det många uppskattar är valmöjligheten och att kunna planera sin tid genom att själv få bestämma när de vill träffa läkaren eller genomföra en behandling/operation.

Fler personaltips

Här kan du läsa om vår sjukvårdsförsäkring och hur firman kan hanterar sjukdom.