Försäkring för HR-konsult

Konsultförsäkring anpassad till dig som jobbar som konsult inom HR, lön, rekrytering och personal.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
Formuläret skickas...

Vi hjälper dig att anpassa försäkringen

Vi ser till att ditt företag är rätt försäkrat och anpassar föräsäkringen efter dina behov som HR-konsult. Oavsett om ditt företag är litet eller stort så behövs alltid en försäkring för dig som konsult som hjälper dig om något skulle gå snett hos kunden.

  • Uppfyller kraven för HR-konsulter

    För att bli anlitad av kunden behöver du visa att du har en försäkring.

  • Ersätter skadestånd

    Om du råkar ge felaktiga råd eller om något annat går fel hos kund hjälper vi dig.

  • Anpassat till dig som konsult

    Vi skräddarsyr försäkringen efter ditt behov och hjälper dig med rådgivning.

Passar dig som HR-konsult Försäkringsskydd
Ditt ansvar som konsult

Eftersom du jobbar i en rådgivande roll krävs ett försäkringsskydd som hjälper dig om något skulle gå snett hos kunden. Du behöver både en ansvarsförsäkring som hjälper dig vid tvister och skadestånd samt ett professionsansvars som hjälper dig om du råkar ge felaktiga råd som orsakar förlust för kunden.

Ersättning vid sjukskrivning

En försäkring som endast kräver ett sjukintyg för att företaget ska få pengar för varje dag när någon är sjukskriven. Bra för att ersätta kostnader som uppstår eller helt enkelt för att ersätta förlorad intäkt/inkomst.

Tjänsteresa

Eftersom du troligtvis är på resande fot i ditt jobb som konsult är det bra att lägga till ett tjänstereseskydd. Oavsett om det gäller korta resor mellan möten eller långa resor ut i världen behövs ett skydd om du skulle bli sjuk, råka ut för en olycka eller bli av med dina saker.

Rätt försäkring för din konsultverksamhet

I försäkringen för konsulter ingår t.ex. konsultansvarsförsäkring som omfattar skadeståndskrav även för skador som beror på felaktiga råd, beräkningar, anvisningar, ritningar eller beskrivningar. Även ansvarsförsäkring med rättsskydd ingår, vilket innebär att vi hjälper dig i rättsliga tvister gällande ditt konsultuppdrag. Vi för din talan i rättegång samt betalar rättegångskostnader.

Skydda företagets viktigaste resurs - personalen

Det är vitkigt att hålla personalen välmående och friska. En sjukvårdsförsäkring är både en fin förmån då de anställda får tillgång till snabb privat vård men det är också en trygghet för dig då du antaligen vill undvika långa sjukskrivningar.