Är personalen din viktigaste (och kanske mest sårbara) resurs?

Det mest värdefulla du har som arbetsgivare

De flesta företagare håller med om att deras anställda är det mest värdefulla de har. Deras kunskap, erfarenhet och förståelse för just dina affärer är din största konkurrenskraft, och det som gör ditt företag unikt.

Att ta hand om de människor som jobbar för dig, är en viktig och tyvärr lite komplex fråga. Därför vill vi gärna hjälpa dig att förstå helheten; vilka bestämmelser som gäller för din bransch, vad som täcks av det offentliga och hur du kan erbjuda dina anställda en trygg och hälsosam tillvaro, både på jobbet och utanför. ​ 

På fritiden har dina anställda fullt upp med att leva sina liv, och allt som händer där kommer även påverka deras insats på jobbet.

Privatlivet speglas i arbetslivet

På fritiden har dina anställda fullt upp med att leva sina liv, och allt som händer där kommer även påverka deras insats på jobbet. Livet är oförutsägbart: Ibland blir människor allvarligt sjuka. Ibland händer det olyckor. Man kan bli skadad. Och ibland mår människor så dåligt psykiskt att de inte klarar av att ta sig genom en arbetsdag.

Som ledare får du kanske inte hela bilden

Som företagare är man givetvis mån om att de anställda ska känna sig friska och må bra. Och många utgår nog från att allt är bra, om inget annat sägs. Anställda visar ju helst upp sina starka och positiva sidor till sin chef, så man är ovan att tänka på dem som sårbara. Därför kan det vara smart att skydda sina arbetskamrater innan det händer något, att tänka på försäkring av de anställda som något förebyggande. ​

Friska företag är lönsamma företag

Att skapa en trygg tillvaro för människorna som jobbar för dig är ett sätt att visa att du bryr dig om dem. Som belöning kommer du sannolikt få ett hälsosammare företag, med färre långtidssjukskrivningar, mindre frånvaro, och mer stabilitet och förutsägbarhet för dig som ägare. 

Pris på försäkring

Börja med att fylla i ditt organisationsnummer.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer