Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Installera solceller på villataket

  Stigande elpriser har gjort att intresset för att installera solceller på taket är stort hos villaägare. Genom att producera egen el minskar mängden el som behöver tas ur nätet och du kan få lägre elkostnader. 

 2. Tips & råd

  Vänj katten att vara ute

  Om du bestämmer dig för att din katt ska få gå ut rekommenderar vi att den är kastrerad, id-märkt, försäkrad och vaccinerad. Innan du kan vänja din katt vid att gå ut behöver den ha bott hos dig några månader och vara trygg inomhus.

  Anna Lundvall, Djurskyddet Sverige 2022-04-07
 3. Tips & råd

  Hemförsäkring för inneboende

  I student- och storstäder kan det vara svårt att få tag i en egen lya. Att bli inneboende är ett sätt att lösa boendefrågan. För den som har rum som inte används kan boendekostnaderna sänkas genom att ha inneboende. Men hur gäller hemförsäkringen när man är eller har inneboende?

  2022-03-21
 4. Tips & råd

  Så försäkrar du växthuset

  Ett växthus i trädgården ger dig möjlighet att förlänga odlingssäsongen och odla mer. Men ett växthus ingår inte automatiskt i din villa- eller fritidshusförsäkring, så innan du förverkligar din dröm är det viktigt att se till att bli rätt försäkrad.

  2022-03-16
 5. Tips & råd

  Hemförsäkring vid andrahandsuthyrning

  Här hittar du svar på frågor om vilken hemförsäkring du behöver när du hyr lägenhet i andra hand, samt vad du ska tänka på om du vill hyra ut din egen bostad i andra hand. 

  2022-03-07