Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Bygga ut huset

  Under tiden du bygger ut eller bygger om huset gäller försäkringen även för tillbyggnaden. Kontakta oss innan du börjar bygga så att vi kan justera din försäkring. 

  2021 / 05 / 06
 2. Tips & råd

  Hyra ut bostaden

  Tusentals svenskar hyr ut sin bostad i andra hand. Det ger en extra inkomst, men det är inte riskfritt. Nu finns uthyrningsförsäkring att teckna om du har din hemförsäkring eller husförsäkring hos oss.

  2021 / 03 / 22
 3. Tips & råd

  Försäkring för robotgräsklippare

  Robotgräsklippare blir allt vanligare i våra trädgårdar och de har utvecklats mycket de senaste åren. Priserna varierar mellan 5 000-20 000 kronor, så en skadad robotgräsklippare kan bli en dyr historia utan försäkring. Robotgräsklipparen ingår i villaförsäkringen och kan ingå i fritidshusförsäkringen beroende på vilken typ av försäkring du har valt.

  2021 / 03 / 18
 4. Tips & råd

  Köpa hund

  Livet med hund är fantastiskt roligt, givande, härligt och ibland tålamodsprövande. Att skaffa hund är som att få en ny familjemedlem och det finns en del att tänka igenom innan du köper hund.

  2021 / 03 / 08
 5. Tips & råd

  Om olyckan är framme

  Trots alla försiktighetsåtgärder kan en olycka hända. Att ramla och slå sig lite hör barndomen till och oftast går det bra. Men ibland är det allvarligare och då behöver barnet snabbt få rätt hjälp. Här får du veta hur du ska agera.  

  2021 / 01 / 22