Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  I väntan på din valp

  Hos uppfödaren föds ett gäng valpar och en av dem kan bli din. Medan valpen utvecklas och förbereds på att flytta hem till dig kan du förbereda valpens hemkomst.

  2022-10-19
  ""
 2. Tips & råd

  Din valp har kommit hem! 

  Nu börjar ert liv tillsammans. Förhoppningsvis kommer det att rymma mycket kärlek och många härliga stunder. För att få en så bra start som möjligt vill vi tipsa om det smarta med att skapa goda vanor och rutiner.

  2022-10-19
  Golden retrievervalp sover
 3. Tips & råd

  När valpen blir unghund

  Mellan 6-12 månader växer valpen så att det knakar och det händer en hel del spännande saker. Under denna period krävs extra mycket tålamod från din sida. Jobba med rutinerna och älska valpen trots att den är busig och periodvis kan vara riktigt jobbig. Det går över!

  2022-10-19
  Hundvalp biter i kopplet
 4. Tips & råd

  Vad får hundar inte äta?

  Matglada hundar som slukar det som dyker upp framför nosen. Ett par bedjande ögon som tigger om att få smaka på det du äter. Fel mat kan leda till skador på inre organen och vissa födoämnen är livsfarliga för hundar. Här är listan över sådant hundar inte ska äta. 

  2022-10-06
  Pojke matar valp
 5. Tips & råd

  Installera solceller på villataket

  Stigande elpriser har gjort att intresset för att installera solceller på taket är stort hos villaägare. Genom att producera egen el minskar mängden el som behöver tas ur nätet och du kan få lägre elkostnader. 

  Villaägare sitter vid solväggen