Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Installera solceller på villataket

  Stigande elpriser har gjort att intresset för att installera solceller på taket är stort hos villaägare. Genom att producera egen el minskar mängden el som behöver tas ur nätet och du kan få lägre elkostnader. 

 2. Tips & råd

  Vänj katten att vara ute

  Om du bestämmer dig för att din katt ska få gå ut rekommenderar vi att den är kastrerad, id-märkt, försäkrad och vaccinerad. Innan du kan vänja din katt vid att gå ut behöver den ha bott hos dig några månader och vara trygg inomhus.

  Anna Lundvall, Djurskyddet Sverige 2022-04-07
 3. Ledarskapskompass vägleder ledare och anställda i att utveckla ledarskap 

  I Ifs DEI-arbete (Diversity, Equity and Inclusion) har Ifs ledare många ansvarsområden. En av de viktigaste uppgifterna är att bygga förtroende och en kultur som säkerställer att If är en bra arbetsplats för alla anställda, oavsett vem de är. För att vägleda ledarskapsinsatser på If har vi utvecklat Ledarskapskompassen. 

  2022-04-05
 4. Högteknologisk fotolösning minskar utsläppen

  Ifs innovativa bilfotoinspektion handlar om en smidigare och mer miljövänlig kundupplevelse. Den sparar värdefull tid och minskar utsläppen.

  2022-04-05
 5. Miljö och mänskliga rättigheter – en del av försäkringsvillkoret

  I juni 2021 integrerade vi hållbarhet i vår riskhantering. Ifs företagskunder förväntas respektera mänskliga rättigheter, arbetsrätten, miljön och arbetet mot korruption. 

  2022-04-05