Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Ett hälsosamt arbetsliv

  Arbetsgivare har ett långtgående ansvar för att förhindra ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen. Det är viktigt som ledare att ha kunskap om att leda, planera och kontrollera verksamheten så att risken för ohälsa och olycksfall minimeras.

  2022-08-31
 2. Hälsa och välbefinnande

  Vi på If vill öka kunskapen om vad som främjar hälsa och skapar drivkraft att förändra en eller flera levnadsvanor. Här kommer några råd som kan främja hälsan och ett hälsosamt liv. 

  2022-08-31
 3. Ersättning från det offentliga skyddsnätet

  En längre sjukskrivning på grund av sjukdom eller skada innebär lidande och drabbar även anhöriga, men den kan också bli mycket påfrestande för privatekonomin.

  2022-08-31
 4. Hälsobloggen

  If vill bidra till en konstruktiv diskussion i frågan om framtidens hälso- och sjukvård och hur vi som försäkringsbolag kan bidra. I vår hälsoblogg kan du läsa om de senaste trenderna och diskussionerna inom hälsa och sjukvård.

  2022-08-31
 5. Hälsa

  Samhällsutvecklingen går allt snabbare och vi människor ställs ständigt inför nya utmaningar som rör hälsa och trygghet. Här samlar vi insikter, fakta och information samt tips och råd till dig som privatperson eller arbetsgivare. 

  2022-06-20