Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Vi har inget samarbete med Tryggare Hem

  Vi har fått veta att ett företag som kallar sig Tryggare Hem kontaktar våra kunder och påstår att vi har ett samarbete med dem. De erbjuder olika abonnemang på säkerhetstjänster och att säger att du ska få självriskeliminering och rabatter på Ifs försäkringar. Detta stämmer inte.

  2021 / 11 / 01
 2. Om ditt hem blir förstört

  Det brinner och du måste snabbt ta dig ut ur huset. Det finns ingen tid att få med sig något, du måste rusa ut mer eller mindre påklädd. Ganska snabbt kommer tankarna - hjälp, vad händer nu och vad ska jag göra? 

  2021 / 10 / 28
 3. If ansluter till Science Based Target initiative

  – Vi anser att alla måste bidra till att uppfylla Parisavtalet. Därför har vi höjt våra ambitioner och engagerat oss i SBTi-initiativet, säger Morten Thorsud, koncernchef för If Skadeförsäkring.

  2021 / 10 / 27
 4. Ansiktet

  Ansiktet är det vi kallar framsidan av huvudet. Namnet kommer från lågtyskans ”ansichte”, som bildas av orden för ”se” och ”på”. Och ansiktet är ju det första vi ser på när vi möter andra människor.

  Fontini Publishing house 2021 / 10 / 11
 5. Ögonen

  Ögonen är stora som bordtennisbollar och blickar ut över världen från sin välskyddade plats i kraniet, under pannan och ovanför näsan.

  Fontini Publishing house 2021 / 10 / 11