Gruppförsäkring

Du kan teckna våra gruppförsäkringar via din arbetsgivare, förening eller förbund. Försäkringarna kompletterar samhällets skydd om du skulle bli allvarligt sjuk eller skadad. Du kan försäkra både dig själv och familjen.

Hur fungerar gruppförsäkring?

Vilka försäkringar du kan köpa beror på vilka försäkringar som ingår i det avtal vi har med din gruppföreträdare. Även pris, vilka försäkringsbelopp du kan välja, hur beloppen minskar beroende på din ålder och hur länge försäkringen gäller, skiljer sig mellan olika avtal.

Om du har frågor vad som gäller för just dig, är du välkommen att ringa oss på 08-121 880 90 eller skicka ett meddelande. Du hittar också information om detta i ditt försäkringsbrev.

pappa busar med två barn i soffa
Du kan ha gruppförsäkring via din arbetsgivare, förening eller ditt förbund.

Om försäkringarna

Villkor och förköpsinformation

Villkoret visar i detalj vad försäkringen gäller för. Det är viktigt att du läser villkoren och försäkringsbrevet tillsammans så att du ser vad som gäller för just din försäkring. 

Tidigare års villkor

Har du en seniorförsäkring som tecknades innan 2014 ber vi dig att kontakta oss för att få det villkor som gäller för dig.

Vilket villkor är aktuellt för mig?

Den senaste versionen av villkoren gäller för dig som har köpt en försäkring eller förnyat din försäkring efter det datum som står på framsidan av villkoret. Skada ersätts enligt det villkor som är aktuellt då skadan inträffade. Har din försäkring inte förnyats ännu gäller tidigare års villkor.