Bilförsäkring Unionen

 1. Unionen
 2. Försäkringar
 3. Bilförsäkring

Dina fördelar

 • Rabatt på försäkringen

  Medlemmar får 5 % rabatt på bilförsäkringen.

 • Utökat skydd utan extra kostnad

  Förare och passagerare får extra ersättning upp till 600 000 kronor.

 • Du betalar inget vid arbetslöshet

  Om du blir långtidsarbetslös behöver du inte betala försäkringen.

Ditt val av bilförsäkring

Bilens värde och ditt behov av skydd är det som styr vilken bilförsäkring du ska välja. Stor Bilförsäkring är en av de bästa bilförsäkringarna på marknaden. I en jämförelse gjord av konsumenterna.se får den 4,6 av 5 i betyg.

Omtanke utan extra kostnad

För visa extra omtanke får medlemmar i Unionen tilläggsförsäkringen Förar- och passagerarolycksfall utan extra kostnad. På så sätt kan du som äger bilen visa extra omtanke till dem som färdas i din bil.

Denna olycksfallsförsäkring innebär att förare och passagerare får en extra ersättning upp till 600 000 kronor utöver det som ersätts från trafikförsäkringen, om de får bestående skador eller men efter en trafikolycka. 

Om du väljer Stor Bilförsäkring läggs den till automatiskt. Väljer du någon av de andra omfattningarna måste du klicka i att du vill ha det tillägget.

Far och son
Med extra omtanke för alla i bilen.

Tilläggsförsäkringar

Avställningsförsäkring

Om du ställer av bilen hos Transportstyrelsen kan du ha avställningsförsäkring – garageförsäkring – under avställningsperioden. Du behöver inte betala för trafikförsäkring och fordonsskatt under tiden som bilen är avställd.

Avställningsförsäkringen gäller för stöld, brand, vagnskada och rättsskydd, så länge bilen förvaras i Sverige. Har du halv- eller helförsäkring för bilen ändras din försäkring automatiskt till en avställningsförsäkring när du ställer av den hos Transportstyrelsen. När du sedan ställer på bilen igen ändras din försäkring tillbaka till samma omfattning som tidigare. Om du vill byta försäkringsbolag kan du bara göra det på försäkringens årsförfallodag.

 1. Unionen
 2. Försäkringar
 3. Bilförsäkring