Försäkra din bostad

Hemförsäkringen ger dig trygghet i vardagen eftersom den gäller både för dig, familjen och dina saker som du äger, hyr eller lånar. Ett bra ekonomiskt skyddsnät om något skulle hända.

  • För det du äger, hyr, lånar

    Försäkringen gäller dig, de du bor med och era personliga saker.

  • Reseskydd 45 dagar

    Försäkringen innehåller reseskydd för resor i hela världen i 45 dagar.

  • Hjälp när det krisar

    Brand, inbrott, stulen mobil och id-kapning. Försäkringen för stort och smått.

Medförsäkrade

Försäkringen gäller för den som är försäkringstagare och för de hushållsmedlemmar som är namngivna  i försäkringsbrevet. Det är viktigt att alla – även barnen – som ingår i hushållet finns namngivna för att du ska kunna får rätt ersättning vid en eventuell skada. 

Om du vill lägga till en medförsäkrad i din försäkring kan du använda detta formulär . Vi behöver då uppgift om medförsäkrades personnummer och namn. Vill du inte uppge personnummer kan du istället kontakta oss. 

Om du har barn under 18 år som även har annat boende gäller försäkringen för barnet under den tid det vistas hos dig om ersättning inte kan fås från annan försäkring. När barnet fyller 18 år måste du lägga till honom eller henne som medförsäkrad för att han eller hon ska omfattas av din försäkring.  

Fler försäkringar för dig 

Den rabatt du får gäller för de försäkringar du kan läsa om och köpa på denna sida. Är det något annat du behöver försäkra? Vi har fler försäkringar för dig och familjen.

Villkor och förköpsinformation

Villkoret visar i detalj vad försäkring gäller för. Skada ersätts enligt det villkor som är aktuellt vid skadetillfället.

Villkor och förköpsinformation

Mina sidor

Logga in och hitta dina försäkringsbrev och aktuella betalningar. Välj mellan Bank-id och Mobilt Bank-id.

Boka rådgivning

Vill du ha hjälp att gå igenom ditt och familjens försäkringsbehov? Vi hjälper gärna till.

Boka försäkringsgenomgång