Ifs Juridiska tjänster

Vi samarbetar med Verahill Familjejuridik för att göra det enklare för dig att få koll på din livssituation och att få juridisk hjälp när du behöver det. Som medlem i Officersförbundet och kund hos oss får du ett erbjudande om juridiska tjänster.

✓ 20 minuters kostnadsfri rådgivning
✓ En digital behovsanalys
✓ 20 % rabatt på fortsatt rådgivning

Om erbjudandet

Att vara förberedd

Livet förändras under åren och vi stöter på olika situationer där vi behöver juridiska handlingar och juridisk rådgivning.

Vi är många som har tänkt att vi borde se över vår juridiska situation, men inte vet vart vi ska vända oss. För de flesta av oss är det ett svårt område att förstå och vi funderar sällan på vad som kan hända rent juridiskt i livets olika faser. Det är först när vi är mitt uppe i det som vi inser att vi borde ha tänkt igenom saker tidigare.

Att ta juridisk hjälp är ett sätt att förebygga att hamna i situationer som påverkar din ekonomi och sliter på dina relationer, samt att skapa en trygghet inför oförutsedda händelser i framtiden. 

Verahill

Verahill är experter på familjejuridik och hjälper dig med juridisk rådgivning och att skriva juridiskt bindande handlingar och avtal för olika situationer genom livet, till exempel testamente, samboavtal och bouppteckning. Deras vision är att skapa en tryggare tillvaro genom livets olika skeden och göra familjejuridik tillgänglig för alla människor i Sverige.

Frågor och svar

 • familj

  Medlemsrabatt på försäkringar

  Förmånliga försäkringar för dig och familjen och rabatt på försäkring för hemmet och bilen.

  Läs om försäkringarna
 • man tittar ut genom bilruta

  Ifs förmånsprogram

  När du försäkrar ditt hem eller din bil hos får du samlingsrabatt på dina försäkringar. 

  Så fungerar förmånsprogrammet
 • kvinna mejlar

  Kundservice

  Vi svarar gärna på frågor om försäkringar och de förmåner du får som medlem i Officersförbundet.

  Välj hur du vill kontakta oss

Ifs Juridiska tjänster erbjuds av If Services AB.