Välkomstpaket

Här kan du läsa om försäkringarna som ingår i Välkomstpaketet. På Mina sidor kan du själv anpassa ditt försäkringsskydd genom att lägga till en ny försäkring eller ändra försäkringsbeloppet.

Logga in

Ditt välkomstpaket

För dig som är ny medlem i Officersförbundet ingår tre viktiga personförsäkringar; olycksfallsförsäkring, livförsäkring och sjukkapital, utan kostnad i tre månader. Att du är fullt arbetsför räcker för att få Välkomstpaketet.

Titta gärna lite extra på försäkringsbeloppet för livförsäkring och sjukkapital. De beloppen kan du anpassa för att passa just din livssituation.

Vill du fortsätta ha försäkringarna till ett förmånligt medlemspris betalar du fakturan du får från oss.
Vill du inte fortsätta ha försäkringarna kan du bortse från fakturan du fått tillsammans med erbjudandet om fortsatt försäkring. Försäkringsskyddet upphör då efter den kostnadsfria perioden.

För dig som är ny medlem i Officersförbundet och studerande ingår Studerandeförsäkringen, ett paket med tre personförsäkringar, i ditt medlemskap.

 Att du kan arbeta heltid räcker för att få Välkomstpaketet, men du behöver svara på några frågor om din hälsa innan livförsäkringen och sjukkapital kan börja gälla. Läs mer om det här

  • Villkor

    Här hittar du detaljerad information om vad försäkringen gäller för och hur skador ersätts.

    Villkor personförsäkring
  • Mina sidor

    Logga in för att se dina försäkringar, betalningar, brev och eventuella skador.

    Logga in

Frågor och svar

om ditt välkomstpaket

Kontakta oss om du inte hittar svar på din fråga här.