Välkommen till oss!

Du som är ny medlem i Officersförbundet får ett välkomstpaket som innehåller tre viktiga personförsäkringar. Du som är fullt arbetsför får dessa tre försäkringar utan kostnad i tre månader. När tre månader har gått kan du välja att fortsätta ha försäkringarna hos oss eller att avsluta försäkringarna. 

Försäkringarna i välkomstpaketet

  • Olycksfallsförsäkring

    Du får ersättning om ett olycksfall leder till en bestående skada.

  • Sjukkapital

    Skattefritt engångsbelopp om vissa sjukdomar ger bestående skada.

  • Livförsäkring

    Den hjälper din familj att klara ekonomin om du dör i förtid.

Olycksfallsförsäkringen

Om ett olycksfall leder till en bestående skada kan det innebära stora påfrestningar på ekonomin. Råkar du ut för ett olycksfall som förändrar din vardag kan ersättningen från olycksfallsförsäkringen göra det lättare att klara ekonomin om du till exempel behöver göra omställningar för att få livet att fungera. 

Läs mer om olycksfallsförsäkringen

Sjukkapital

Att bli svårt sjuk eller skadad kan vända upp och ner på tillvaron och innebära en ekonomisk påfrestning. Försäkringen Sjukkapital innebär att du får ett skattefritt engångsbelopp om du får en bestående skada på grund av vissa sjukdomstillstånd

Läs mer om försäkringen Sjukkapital

Livförsäkringen

En livförsäkring ger dina närstående en bättre möjlighet att klara ekonomin om du dör i förtid. Livförsäkringen är extra värdefull om du har hemmavarande barn eller bolån. Försäkringen blir ett tillskott som kan betyda att de kan bo kvar och inte behöva ta stora beslut i en svår situation.

Läs mer om livförsäkringen

Viktigt att veta

Titta lite extra på försäkringsbeloppet för livförsäkring och sjukkapital. De beloppen kan du anpassa för att passa just din livssituation. Logga in på Mina sidor för att anpassa ditt försäkringsskydd genom att lägga till en ny försäkring eller ändra försäkringsbeloppet.

Frågor och svar om välkomstpaketet

Om du inte hittar svaret på det du undrar över kan du naturligtvis kontakta oss.

Mer information om försäkringarna