Sjuk- och Olycksfallsförsäkring

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.

Ekonomisk trygghet om vardagen plötsligt förändras

Hur skulle din ekonomi påverkas om du inte skulle kunna arbeta på grund av allvarlig sjukdom eller olycksfall? Om du drabbas av allvarlig sjukdom eller råkar ut för ett olycksfall och blir sjukskriven en längre tid, täcker inte samhällets försäkringsskydd hela inkomstbortfallet. Med vår sjuk- och olycksfallsförsäkring får du ekonomisk hjälp om något sådant skulle hända.

Är du under eller över 50 år?

Du som är mellan 18-49 år kan köpa vår sjuk- och olycksfallsförsäkring. När du är mellan 50-79 år kan du köpa Vuxenförsäkring 50+. ​Se innehållet i tabellerna och i förköpsinformationen nedan.

  • Ekonomisk första hjälp

    50 000 kr som engångsutbetalning vid vissa allvarliga sjukdomar.

  • Dubbel ersättning

    Dubbel ersättning om den medicinska invaliditetsgraden blir 30 % eller högre.

  • Sjukhusvistelse ersätts

    Du får 200 kr/dag i upp till 365 dagar om du behöver vårdas på sjukhus.

Detta ingår Sjuk- och olycksfalls­försäkring
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Detta ingår Vuxen 50+
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår

Villkor och förköpsinformation

I villkoret kan du i detalj läsa om hur försäkring gäller. Läs villkoret och försäkringsbrevet tillsammans, då ser du vad som gäller just för din försäkring. Skador regleras alltid enligt aktuellt villkor.

Förköpsinformationen är en sammanfattning av vad försäkringen omfattar, och innehåller även viktiga begränsningar. Läs igenom och spara förköpsinformationen.

Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Vuxenförsäkring 50 +

Du behöver fylla i en hälsodeklaration

För att försäkringen ska börja gälla så behöver du svara på frågor om din hälsa. Detta gör du enklast genom att fylla i den digitala hälsodeklarationen som du får i bekräftelsemejlet, efter att du bekräftat köpet/offerten.

Om du saknar bank-id så finns möjlighet, i bekräftelsemejlet, att skriva ut hälsodeklarationen och posta till oss.

Skicka in hälsodeklarationen så snart som möjligt, försäkringen börjar gälla först dagen efter du skickat in den. Tänk på att om försäkringen ska startas vid senare tidpunkt så kan du fylla i hälsodeklarationen tidigast 60 dagar före försäkringens startdatum.