Bilförsäkring för dig och din BMW

Försäkringen har bytt namn till Försäkring för din BMW. Men det är bara namnet som är nytt – alla fördelarna är som förut. Försäkring för din BMW är skapad för att passa din BMW extra bra.

  • Snabb skadehantering

    Skulle något hända kan du göra skadeanmälan online. När skadan är registrerad kan du följa ditt ärende på Mina sidor.

  • Trygg reparation med kvalitet

    Vi anlitar auktoriserade verkstäder som använder originaldelar och känner din bil in i minsta detalj.

  • Bilförsäkring utformad för din BMW

    Försäkring för din BMW är en försäkring hos If Skadeförsäkring AB (publ), speciellt framtagen för dig som kör BMW

Flera fördelar med att välja Försäkring för din BMW

Sänkt självrisk med 3 000 kronor

Vi sänker din självrisk med 3 000 kronor om du skulle råka ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti. På vagnskadegarantibeviset kan du se självrisken för vagnskadegarantin.

Maskinskadeförsäkringen som räcker långt

Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är 10 år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker länge och som gäller för bland annat motorhaveri och elfel.

Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

Du får ersättning utan maxgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället.

Nyvärde – bil yngre än två år

Om din BMW totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4 000 mil då får du en ny BMW av samma modell. Ersättningen är begränsad till senast kända pris på likvärdig ny bil som den totalskadade. Förändringar av bilmodell och/eller utrustningsnivå som höjt priset ersätts inte. Nyvärde gäller under förutsättning att du köper en BMW hos en auktoriserad BMW-återförsäljare.

Mervärde – bil äldre än ett år

Om din BMW totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning med 20 % över detta värde. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en BMW hos en auktoriserad BMW-återförsäljare. Mervärde är begränsat till max 200 000 kr.

Nyvärde och Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.