Nyhetsrummet

4 mars 2015 09:22

If Skadeförsäkring - @HansLuthman Kul att du är så nöjd med det vi gör! Vi jobbar på för att du ska fortsätta att vara det. Ha det fint! // Tobias, infoavd.

2 mars 2015 09:46

If Skadeförsäkring - @HultbergF Vi tar ingen ära för underhållningen, men tackar för tacket! :) @alexschulman @sigge

26 februari 2015 12:45

If Skadeförsäkring - Båtmässa i Stockholm i helgen och många längtar till sjösättning. Men båtägare, ni har väl koll på era ögonstenar även på vintern?

Skador för miljoner på vintervilande båtar

Tvärtemot vad många tror är båten inte säker bara för att den står på torra land. En tredjedel av årets båtskador händer under vintermånaderna, beräknar...

24 februari 2015 17:25

If Skadeförsäkring - Sportlovsfirare, håll koll på era prylar! De här veckorna stjäls utrustning för miljoner i fjällen. Tänk på det här: 1. Använd helst alltid skidlås med vajer. 2. Har du inget lås? Ställ högerskidan på en plats och vänsterskidan på en annan när du stannar för lunch. 3. Lämna aldrig skidor i takboxen över natten.

Varnar för sportlovstjuvar

Så här i sportlovstider varnar försäkringsbolagen för skidtjuvar. Enligt försäkringsbolaget If stjäls skidor för många miljoner under just sportlovsveckorna.

24 februari 2015 15:35

If Skadeförsäkring - @Greijus Ah, förstår! Hur brukar du lösa det? Får man göra ren kedja och drev ofta på vintern?

24 februari 2015 12:16

If Skadeförsäkring - Hela 37 procent av cyklisterna cyklar också på vintern. Värt att tänka på nu när det pratas mycket om jämställd snöröjning, där cykel- och gångbanor i några städer skottas före bilvägarna. Vad tänker du om den prioriteringen?

Mer än var tredje cyklist trampar på i vinter

Att cykla under vintern har blivit allt vanligare. I en undersökning från försäkringsbolaget If uppger mer än var tredje cyklist att de cyklar även...

24 februari 2015 12:06

If Skadeförsäkring - @Greijus Ja, men det vi menar är att cykelbanorna blir säkrare för att snö och is röjs bort. Eller missförstod jag dig? // Tobias, infoavd