Tryggare liv och säkrare hem

Med Ifs nya smarta app kan du skapa en tryggare vardag för dig och familjen.

Nu har du chans att bli en av 150 testpiloter för en app/larm som både är en trygghet på vägen och som varnar dig om brand och inbrott. Som testpilot får du kostnadsfritt under en period testa larmet och sedan dela med dig av dina erfarenheter till oss.

Ansök att bli testpilot för det nya smarta larmet
  1. SFTY-app

Är du vår nya testpilot för det nya smarta larmet?​​​​​

Appen har två smarta funktioner. Som testpilot kan du välja att använda en av funktionerna eller båda två.

ett_sakerhetssystem

1. Ett säkerhetssystem

Kombinerat brandlarm och rörelse-detektor som ser ut som en brand-varnare och placeras i taket. Särskilt utvecklat för lägenheter och kan kopplas via appen till familj, vänner och grannar som också får information om det sker en brand/inbrott i ditt hem.

personligt_trygghetslarm

2. Ett personligt trygghetslarm

Du kan aktivera larmet om något händer när du t.ex. är ute och går. Larmet tjuter som ett överfallslarm och kan meddela familj/vänner om att du är i fara. I appen bestämmer du vilka som ska se din position (via GPS) och vilka personer som ska meddelas.

Enkel och smidig att använda

Du kontrollerar systemet enkelt och smidigt via appen som du laddar ner till din smartphone. Via appen kan du slå på och av larmet samt hantera ditt nätverk av familj, vänner och grannar. Förutom en smartphone behöver du ha tillgång till wifi i ditt hem.  1. SFTY-app