Ifs förmånsprogram

Rabatt och värdefulla förmåner för dig

  1. Ifs förmånsprogram – Mina sidor

Du blir förmånskund redan när du försäkrar din bil eller ditt hem hos oss. Som förmånskund får du rabatt på i stort sett alla dina försäkringar och förmåner som vi tror uppskattas av dig som kund.

En av förmånerna i förmånsprogrammet är att du får pengar avsatta till ett självriskkonto efter varje skadefritt år, en hjälp till att betala självrisken om olyckan skulle vara framme. Vilken rabatt och vilka förmåner du får beror på vilka försäkringar du har hos oss. Du hittar aktuell information om vilken rabatt du har fått i försäkringsbrevet för respektive försäkring. I den högsta nivån i försäkringsprogrammet ingår en årlig försäkringsgenomgång, en personlig service för att se till att du alltid är rätt försäkrad.


Vårt förmånsprogram belönar

  Hem eller bil
Hem- eller bilförsäkring, och pappersfri betalning
Hem + bil
Hem- och bilförsäkring

Hem, bil + person
Hem-, bil- och personförsäkring*

Rabatt
på alla försäkringar

10 % 15 % 15 %

Självriskkonto
insättning för varje skadefritt år

200 kr 300 kr 400 kr

 

Plus en årlig genomgång av dina försäkringar

* De personförsäkringar som ingår i vårt förmånsprogram är barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring, Vuxen 50+, olycksfallsförsäkring, sjukvårdsförsäkring och livförsäkring.


SÅ HÄR FUNGERAR DET

  • Har du hem- eller bilförsäkring hos oss och betalar försäkringen med e-faktura eller Autogiro får du 10 % rabatt på dina försäkringar och 200 kronor till självriskkontot efter varje skadefritt år.
  • Har du både hem- och bilförsäkring får du 15 % rabatt på dina försäkringar och
    300 kronor till självriskkontot efter varje skadefritt år.
  • Har du hem-, bil- och minst en personförsäkring hos oss får du 15 % rabatt på dina försäkringar och det högsta beloppet, 400 kronor, till självriskkontot efter varje skadefritt år. I den högsta nivån av förmånsprogrammet får du dessutom erbjudande om en årlig försäkringsgenomgång.

Vad innebär en årlig försäkringsgenomgång?

En årlig försäkringsgenomgång innebär att vi ringer upp dig en gång per år för att gå igenom dina försäkringar, identifiera ditt försäkringsbehov och se till att du är rätt försäkrad. Om det har skett någon förändring under året som gör att dina försäkringar behöver ändras hjälper vi till med det. Har du till exempel flyttat eller förändrat familjesituationen, blivit sambo, separerat eller fått barn? Vi erbjuder en årlig försäkringsgenomgång eftersom vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att du är rätt försäkrad.

Anmäl dig till en årlig försäkringsgenomgång


Ifs självriskkonto – hjälp till självrisken

Ifs självriskkonto

I vårt förmånsprogram ingår självriskkontot, som hjälper till att betala självrisken om något händer.

Läs mer
Frågor och svar

Frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor om vårt förmånsprogram, If Plus och självriskkontot.

Läs mer
If Plus

If Plus

Du som har If Plus-rabatt på dina försäkringar kan läsa mer om hur If Plus gäller framöver.

Läs mer

Köp försäkring hos oss

och få rabatt och värdefulla förmåner direkt
  1. Ifs förmånsprogram – Mina sidor