Blockets Begagnatförsäkring

Köpa begagnad bil på Blocket
Blocket Begagnatförsäkring när du köper begagnad bil – det blir en trygg affär.​​ Du får en försäkring som gäller för fler händelser än en vanlig bilförsäkring.

Köpa bil – det ska kännas tryggt

Att köpa en begagnad bil av en privatperson kan kännas otryggt och många tvekar. Vem vill köpa en bil som det visar sig vara fel på? Med Blockets Begagnatförsäkring kan du känna dig lugn.

I samarbete med Blocket erbjuder vi Blockets Begagnatförsäkring, en försäkring som gör det tryggare att köpa begagnad bil av en privatperson. Försäkringen innehåller skydd som ingen annan försäkring har. Innehållet i försäkringen beror på bilens ålder och mätarställning, men den gäller för plötsliga fel på bilens elektriska och mekaniska delar, vilket oftast är det man oroar sig för. Försäkringen gäller alltid för bilens motor, växellåda och airbags tills bilen fyller 15 år eller har körts 20 500 mil.

Förköpsinformation Blockets Begagnatförsäkring

Det är enkelt – så här gör du

  • Du som köpare fyller i det särskilda besiktningsprotokollet​ tillsammans med säljaren. Protokollet ska du behålla. Det behövs om något händer med bilen.
  • Vi bevakar när du blir ägare till bilen och ser till att försäkringen börjar gälla automatiskt.
  • Du måste köpa en egen bilförsäkring samma dag som du köper bilen. Säljarens försäkring gäller inte för dig. Du behöver minst ha en trafikförsäkring, men vi rekommenderar att du köper Stor bilförsäkring, helförsäkring eller halvförsäkring, beroende på om bilen har vagnskadegaranti eller inte. Jämför försäkringarna och välj den omfattning som passar dig bäst.

Kontakta oss

Har du frågor om Blockets Begagnatförsäkring är du välkommern att kontakta oss.

Ring 0771-78 10 10

Skicka ett mejl

Blockets Begagnatförsäkring

Leta efter den gröna bocken

Den gröna bocken visar att en bil säljs med Blockets Begagnatförsäkring. Leta efter den när du söker efter en begagnad bil på Blocket. Har inte säljaren köpt Begagnatförsäkringen kan du be säljaren göra det, det går att göra så länge annonsen finns kvar på Blocket.se. Sedan starten har 200 000 annonsörer köpt försäkringen till förmån för bilköparna.
Alla bilar som just nu annonseras med Blockets Begagnatförsäkring

15 % rabatt på bilförsäkring

Köper du en bil som har Blockets Begagnatförsäkring får du 15 % på bilförsäkringen hos oss.

Läs om vår bilförsäkring