​Förköpsinformation och fullständigt villkor

Här hittar du både förköpsinformation och det fullständiga villkoret för If Rulla vidare-försäkring för Mazda-ägare. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om försäkringen. ​​​​​​​​​​

Skador ersätts alltid enligt gällande villkor

Det är alltid det fullständiga villkoret som ligger till grund för vår skadereglering.

När du köper If Rulla vidare-försäkring för Mazda-ägare skickar vi med det sammanfattande villkoret tillsammans med försäkringsbrevet. Om du vill ha det fullständiga villkoret kan du ladda ner det här nedanför, eller kontakta kundservice så skickar vi det till dig.

Du har 14 dagars ångerrätt

När du köper bilförsäkring på distans, till exempel på internet, har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångrar du ditt köp inom
14 dagar ska du kontakta oss.

Måste du betala något om du ångrar dig?

Har du redan betalat din bilförsäkring när du ångrar dig, får du tillbaka det belopp som motsvarar tiden från det att du sagt upp försäkringen till betalningsperiodens slut.

Har du inte har betalat något när du säger upp försäkringen, får du en faktura för den period – de dagar – som bilen faktiskt har varit försäkrad hos oss.

Särskild information enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler

Försäkringsvillkor

Förköpsinformation – det sammanfattade vilkoret – och fullständigt villkor för If Rulla vidare-försäkring för Mazda-ägare. Skador ersätts alltid enligt gällande villkor.

Förköpsinformation​

Fullständiga villkor​