Alla vinner på att samarbeta!

Att erbjuda sina medlemmar eller medarbetare skräddarsydda försäkringspaket är en uppskattad förmån som bidrar till engagemang och tillhörighet.

Vi blir gärna din samarbetspartner!

Vi har många års erfarenhet av att utveckla samarbetsavtal, idag har vi ett 40-tal nöjda partners. Kontakta oss du också!

Vilka fördelar ger ett samarbete?

  • Enklare att vara rätt försäkrad
    Alla vet vikten av att vara rätt försäkrad, men som enskild företagare kan det vara komplicerat att sätta sig in i vad man behöver. Med ett skräddarsytt försäkringspaket får dina medlemmar eller medarbetare en kvalitetssäkrad lösning.
  • Ett färdigt försäkringspaket
    Vi anpassar vår försäkringslösning till företagets eller förbundets önskemål och behov. Det kan t.ex. vara ett grundpaket med möjlighet att välja till olika tilläggsförsäkringar.
  • Attraktiv förmån som lockar fler
    Ett försäkringspaket är en uppskattad förmån som stärker företagets eller förbundets attraktionskraft.

Plattsättarnas riksförbund PER - ett exempel på samarbete

Samarbetet med Plattsättarnas riksförbund, PER, ger oss möjlighet att erbjuda en medlemsförsäkring med hög kvalité och ett bra pris. Försäkringen är givetvis anpassad till medlemmarnas verksamhet.

IT&Telekomföretagen

För medlemmarna i IT & Telekomföretagen erbjuds ett unikt villkor och fördelaktigt pris på försäkringen.

LRF - ett annat exempel på samarbete

Tillsammans med LRF, Lantbrukarnas Riksförbund, har vi tagit fram en ny sorts skogsförsäkring som även rymmer en allriskförsäkring. I detta samarbete ökar försäkringen attraktionskraften för att gå med i LRF.
Våra medlemssidor för LRF

Vad kan vi göra för dig?

Vi berättar gärna mer om hur du kan vinna på att samarbeta med oss. Ring 0771-43 00 00, be att få tala med någon på Allianser, företag.