Nyhetsartikel, 23 februari 2016

Håkans spaning om tankens kraft och om varför 2016 blir ett roligt år

Framtidstro

Bästa förnyelsen sedan 2004, både vad det gäller att behålla och ta in ny affär. Ett år kan knappast börja bättre – och vi hade aldrig kunnat göra det utan er. Så, stort tack!​​​​​​

Håkan HolmströmVisst är det tillfredsställande att få ett kvitto på att kunderna uppskattar vår service, skadere​glering och breda pro​duktutbud. Med er hjälp har vi lyckats få våra kunder att stanna kvar, samtidigt som fler ​och fler väljer If som försäkringsgivare. Den här positiva utvecklingen ger oss energi att utvecklas och gå framåt.

Under 2016 ska vi fortsätta göra saker enkelt och smidigt för er och för våra kunder. 2016 ska också bli ett roligt år. Varför? För det har jag bestämt.

Jag tror nämligen att tankens kraft är avgörande, och har stor påverkan på våra liv. Varje dag har vi en ny möjlighet att påverka våra tankar, känslor och resultat i livet.

De människor som tänker problem, skapar problem. De som tänker möjligheter, skapar möjligheter. Attityder är, med andra ord, en fråga om personligt val.

När jag därför säger att 2016 blir ett roligt år, menar jag verkligen det. Bestäm dig du också – så kan vi väl utvärdera vid årets slut!

Skillnaden som gör skillnaden… är du! (Kjell Enhager).

/Håkan Holmström, ​
Sverigechef för If Mäklarmarknad Företag​​​


PS.
Nu har vi lanserat vår nya chattfunktion för försäkringsmäklare, som är ännu ett kliv mot en enklare och smidigare kontakt med oss. En annan nyhet är vår transportdisk som möter behovet som finns inom transportsegmentet. Läs mer om dessa spännande nyheter i nyhetsbrevet.​
​​