Nyhetsbrev - arkiv

Nyhetsbrev från Mäklarmarknad

19 december 2016

Allt handlar om människor.
Julen är en bra tid för reflektion. Och att vara lite mer mänskliga. Håkan Holmström vill därför passa på att belysa hur If kunde bli förmedlarnas val i CMA Research. Det enkla svaret är – tack vare människor. ​
19 december 2016

För snabbt svar - chatta
Oavsett om du sitter i ett kundmöte eller i telefon på kontoret kan du få snabba svar och enklare offerter genom att chatta med If Express. Allt loggas hos oss, så du kan spara varje dialog genom att mejla den till dig själv.​
19 december 2016

Tryggare försäkringslösning
Mäklaren Per Öhman om våra nya produkter.​​
19 december 2016

Patent- och immaterialrättsförsäkring
Vi har sett ett ökat behov och efterfrågan kring att försäkra sina immateriella rättigheter. Därför lanserar vi nu vår Patent- och immaterialrättsförsäkring.
22 juni 2016

”När jag chattar med If kan jag göra flera saker samtidigt”
Efter lanseringen av vår nya tjänst där du kan chatta med oss på If Express har vi fått många positiva kommentarer kring hur smidigt det upplevs av många förmedlare i hela landet. Elin Eckeskog på Söderberg & Partners tycker att tjänsten gör vardagen både enklare och smidigare.
22 juni 2016

Din roll blir allt viktigare
21 juni 2016

Vi förenklar våra försäkringsformer
23 februari 2016

Transportdisken ger snabba svar och offerter
23 februari 2016

Risky Business tar upp småföretagares verklighet
23 februari 2016

If-dagen tog sikte mot framtiden
Framtiden var temat på If-dagen 2016, som är den nionde i ordningen. Som vanligt var det fullsatt och nyfikenheten var stor. ​​​​​
23 februari 2016

Ny produkt försäkrar över landsgränser
Vi erbjuder en så kallad FOS-lösning, som innebär att svenska försäkringsvillkor även gäller i andra länder inom EU/EES. Åsa Berglund, ledare UW egendom Sverige, menar att detta underlättar mycket för företag som har verksamhet på flera olika marknader. ​
23 februari 2016

Chatta med oss på If.se/maklat
23 februari 2016

Håkans spaning om tankens kraft och om varför 2016 blir ett roligt år
19 oktober 2015

Förbättrad avbrottsförsäkring minskar risken för underförsäkring
​Avbrott och förlust av täckningsbidrag är ett komplext område. Med målet att få nöjdare kunder, enklare försäljning och smidigare skadereglering, har vi nu utvecklat vår avbrottsförsäkring för att minska risken för underförsäkring.
19 oktober 2015

Slowdown – GPS-app med barnröst för lägre hastighet
​If har utvecklat en GPS-app där den vanliga GPS-rösten byts ut mot en barnröst när du kör i områden där det ofta är barn. Tanken är att få fler att sakta ner genom en påminnelse i stunden från dem vi bryr oss allra mest om.
19 oktober 2015

Håkan om service – och att falla på målsnöret
16 oktober 2015

Visste du att?
​Det blir allt vanligare att hyresvärdar överlåter försäkringsansvaret till sina hyresgäster.
28 maj 2015

Håkans spaning om IT-säkerhet och databrott
​​”I dag har inte ens en promille av våra företagskunder en försäkring mot dataintrång. Min gissning är att 20 procent har det inom två år. För cyberattackerna är här för att stanna, och de kommer att bli fler.”
19 maj 2015

På spaning i Kina
​Malin Mörn, Senior Underwriter på If Care, hjälper Ifs kunder att försäkra medarbetare som jobbar i Kina. Hon var nyligen på besök i Beijing och Shanghai för att träffa några av Ifs kunder och samarbetspartners.
19 maj 2015

Visste du att?
Ifs entreprenadprodukt omfattar extrakostnadsförsäkring för hjälpmedel.

Alla nyheter