Skräddarsydd försäkring för medlemmar i Proffsklubbben

Proffsklubben

Köp försäkring

Fyll i några uppgifter och vi skickar prisförslag.

Tillsammans med Optimera har vi på If tagit fram en branschanpassad företagsförsäkring – skräddarsydd speciellt för entreprenörer i byggbranschen.

Var rädd om dig - se till att du är rätt försäkrad

Vi vill berätta lite om försäkringar för dig som jobbar i byggbranschen. Visst, vi vet att försäkringar inte är så lockande att fördjupa sig i när man har en verksamhet att sköta. Just därför ska du läsa vidare, för vi kan din bransch – och framför allt kan vi entreprenadförsäkring.

Att välja den enklaste vägen kan stå dig dyrt

Många entreprenörer väljer den enkla och till synes billiga försäkringen som vid första anblicken kan verka bra. Men täcker den verkligen missöden som vattenskador, skador vid heta arbeten, skadeståndskrav eller annat som kan äventyra din verksamhet?

Entreprenörer inom husbyggnad och byggnadssnickeri är extra utsatta

Det är lätt att glömma att entreprenörer inom husbyggnad och byggnadssnickeri är en skadedrabbad yrkesgrupp. Om något händer vill du förstås ha en heltäckande försäkring och ett bolag i ryggen som backar upp dig och ditt företag.

Ett bra försäkringsskydd för medlemmar

En ännu bättre försäkringsskydd för medlemmar

Givetvis kan du komplettera med andra försäkringar för ett ännu bättre försäkringsskydd.

Personbil och lätt lastbil

Försäkringen för personbil och lätt lastbil är flexibelt utformad för att täcka företags försäkringsbehov.

Privatsjukvård Plus

Är vår mest omfattande sjukvårdsförsäkring som ger tillgång till privat vård och specialistvård utan krav på remiss. Även behandling av sjukgymnast, naprapat och kiropraktor ingår.

Olycksfall

Försäkringen omfattar en olycksfallsförsäkring till och från, samt under arbetstid för alla anställda. Olycksfallsförsäkringen ersätter läkarvård, sjukhusvård, tandbehandling och resor vid en olycksfallsskada samt ger ersättning vid invaliditet och dödsfall.

Tjänsteresa

Försäkringen omfattar alla anställda vid resor i tjänsten, såväl långa som korta och ger ett skydd för bl.a. vård, läkemedel, resekostnader, hemtransport, bagage etc. Vid utlandsresor har du tillgång till SOS International dygnet runt.

Broschyr