Privatförsäkringar - generell text

Hemförsäkring och Stor Hemförsäkring

Hemförsäkring

Vår grundläggande hemförsäkring täcker det allra viktigaste. Den riktar sig till dig som inte har behov av vår mer kompletta Stor Hemförsäkring.

Stor hemförsäkring

Stor Hemförsäkring är en omfattande försäkring för dig och dina saker. Den innehåller allt som vår grundläggande hemförsäkring erbjuder. Dessutom får du allt det här:

  • utökad reseförsäkring (ResXtra)
  • otursförsäkring
    krisförsäkring
  • höjt bortaskydd
  • nyvärde hemelektronik
    flyttskydd
  • underförsäkringsgaranti

Bostad och fritidshus

Med Stor Hem eller Stor VillaHem får du en komplett boendeförsäkring plus en rad andra skydd som du annars bara hittar i olika tilläggsförsäkringar. Du slipper köpa dyra extraförsäkringar när du t.ex. ska ut och resa eller köpa en ny TV.

Ge ditt fritidshus ett bra försäkringsskydd

Med vår fritidshusförsäkring kan du koppla av – både hemma och i stugan. Fritidshusförsäkringen gäller såväl för byggnader som för lös egendom. Du kan också försäkra enbart byggnaden eller enbart lösegendomen.

Bilförsäkring

Vår bilförsäkring ger ett bra skydd på vägen
Försäkra din bil hos oss, så får du ett bra skydd för din bil, dig själv och dina medtrafikanter.

Båtförsäkring

Vår båtförsäkring ersätter de flesta skador, du får ersättning för de flesta skador som kan hända både till sjöss och på land. Dessutom behöver du inte ta upp båten ett visst datum – vår båtförsäkring gäller även vid vinterförvaring i sjön.

Djurförsäkring

Hund

Vi är det enda bolag som erbjuder hundförsäkring med fast självrisk. Det innebär att du betalar en fast kostnad oavsett hur mycket veterinärbesöket/behandlingen kostar.

Katt

Vi har två bra försäkringslösningar för din katt – en grundläggande och en mer omfattande. I båda ingår en liv- och veterinärvårdsförsäkring. Om du vill kan du välja enbart veterinärvårdsförsäkring.

Häst

Att köpa en häst innebär ofta stor glädje, men också ett stort ansvar. Vilken försäkring du ska välja för din häst beror på hur den används och hur omfattande försäkringsskydd du vill ha.

Med en hästförsäkring från oss kan du känna dig trygg, oavsett om du äger en ponny eller driver ett helt stuteri.