Slow Down GPS

Påminner föraren om att sakta ner i barntäta områden.
Även om alla vet att högre hastigheter leder till allvarligare olyckor, kör 65 % av Sveriges bilförare för fort utanför skolor och dagis.
Slow Down GPS - för att skydda barnen.

Vi kör inte för fort på grund av att vi inte bryr oss, för det gör vi. Vi tänker bara inte på det där och då.

För att påminna förare om varför det är så viktigt att hålla hastigheten i barntäta områden utvecklade vi GPS-appen, Slow Down GPS.

Appen fungerar precis som vilken GPS-app som helst förutom en barnslig funktion - när du kör i barntäta områden byts den vanliga navigationsrösten automatiskt till ett barns röst.

Slow Down GPS finns tillgänglig för gratis nedladdning i både App Store och Google Play.

If x Fashion

Reflexer halverar risken för att bli påkörd i trafiken. Vi samarbetar med modedesigners för att skapa alternativ till de mer traditionella reflexerna.

Läs mer om reflexsamarbeten

Offline O'Clock

Att använda sociala medier på kvällen leder till sämre sömnkvalité. Vi satte fokus på frågan och utmanade kända personer att logga ut klockan 22.00.

Läs mer om vårt sömnexperiment

Ifs Säkerhetsnål

Stipendiet Ifs Säkerhetsnål delas ut en gång per år till en ung person som arbetar för att stötta andra unga i utsatta positioner.

Unga eldsjälar gör skillnad

Säker färd för de små

Med våra bilbarnstolar får du en stol som alltid passar ditt barns ålder och storlek. I hyrpaketet ingår tre stolar för en säker färd, från det barnet är nyfött tills det fyller ca 10 år.

Läs mer om att hyra bilbarnstol

Tryggare i din vardag

I vår Säkerhetsbutik hittar du smarta och noggrant testade produkter för en tryggare vardag. Välj bland ett stort urval av produkter för familjen, ditt hem eller annat som är värdefullt.

Välkommen in i Säkerhetsbutiken

Tips som underlättar livet

Vi arbetar dagligen med frågor som gäller risker, säkerhet och hur du kan undvika olyckor. Vi delar med oss av kunskapen och tipsar om hur du kan skydda dig och det som är dig kärt. 

Nyttiga tips och goda råd

Försäkringar för dig och dina saker

Vi erbjuder försäkringar som ger ett bra skydd för dig, dina saker och annat som är värdefullt i ditt liv. Med våra försäkringar kan du känna dig lugn om något skulle hända, så att du kan få vardagen att fungera som vanligt igen. 

Försäkring för företag

Försäkra ditt unika företag hos oss, vi vet vilken företagsförsäkring som är rätt för just din verksamhet. Med anpassade lösningar för småföretagare, enskild firma, handelsbolag och aktiebolag.