Bästa försäkringsbolaget enligt verkstäderna

If utsedd till vinnare för tredje året i rad.
If är det försäkringsbolag som skadeverkstäderna tycker att det är smidigast att jobba med, enligt en undersökning av Motorbranschens Riksförbund, MRF. Det är något som gynnar dig som kund.

Så går det till

Tävlingen går ut på att ett antal verkstäder i landet får besvara frågor om hur de upplever service, samarbete och lyhördhet från de olika försäkringsbolagen. I enkäten betygsätts också kontakten med Ifs skaderådgivare, och hur enkelt det är att nå oss. Svaren sammanställs och vinnaren av försäkringsbolagsenkäten koras varje år av Motorbranschens Riksförbund under deras lack- och skadekonferens.

Vilken tur att du har If! Då blir det enkelt!
Verkstäderna är vår förlängda arm.

– If har en tradition av att arbeta nära verkstäderna och det är något som alltid legat högt i prioritet. Det händer att verkstäderna säger till kunderna, när de kommer till dem med skador: ”Vilken tur att du har If! Då blir det enkelt”. Vi vet att verkstäderna tar väl hand om våra kunder och de är bra ambassadörer för If, säger Annika Berglund, chef för Eftermarknad Motorskador.

If har också regionalt placerade inspektörer ute i landet, något Annika Berglund märker att verkstäderna värdesätter. Det förenklar dialogen och gör det enklare att komma överens.

– När verkstäderna är glada med oss blir inte bara kunderna nöjda, utan våra partners också. Det förenklar hela kundresan och blir i slutändan mer friktionsfritt för kunden.

Vad kostar försäkringen?

Räkna ut ditt pris på bilförsäkringen. Du får minst 10 % rabatt när du tecknar försäkringen hos oss. 

Se ditt pris

Snabb hjälp om något händer

När det verkligen gäller finns vi här. Skadejouren är öppen dygnet runt och målet är att ditt ärende ska vara löst inom ett dygn. 

Anmäl skada

Mina sidor

Logga in och hitta dina försäkringsbrev och aktuella betalningar. Välj mellan Bank-id och Mobilt Bank-id.

Logga in